Connect with us

aktuality

Stolní tenisová jízda ve Valašských Kloboukách: 26 mladých hráčů rozproudilo soutěžní atmosféru

Publikováno

Stolní tenisový oddíl ve Valašských Kloboukách přivedl do sokolovny 26 mladých hráčů ve věku od 10 do 15 let na turnaj konaný 10. února 2024.

Tato událost nabídla soutěžícím příležitost ukázat své dovednosti a soutěžit ve vzrušující atmosféře. Účast byla rozdělena do sedmi skupin, a výsledky celého turnaje najdete na webové stránce. Miroslav Raška, jeden z organizátorů turnaje, sdílel své dojmy: „Zájem dětí o stolní tenis nás mile překvapil. Nicméně vzhledem ke kapacitě a možnostem místní sokolovny nás nečekal vůbec jednoduchý úkol.“ Zápasy ve skupinách začaly v 16:00 a na základě výsledků byli hráči rozděleni do tří výkonnostních kategorií A, B a C, kde se hrálo vyřazovacím způsobem. Celkem se během turnaje odehrálo přes 50 vzájemných zápasů.

Šimon Novák z Nedašova se stal celkovým vítězem bez jediné porážky, porazil Viktora Vaculíka z Valašských Klobouk ve finále. V kategorii B zvítězil Vojtěch Podešť, a v kategorii C slavil vítězství Martin Kocourek. Všem vítězům organizátoři srdečně gratulovali a poděkovali všem účastníkům a také Sokolu Val. Klobouky za poskytnutí zázemí. Organizátoři zároveň nabídli možnost pravidelných skupinových nebo individuálních tréninků pro zájemce v reakci na velký zájem.

SOUVISEJÍCÍ

0čkovací plán ve Zlínském kraji závisí na dodávce vakcín

14. ročník Iron-bike odstartuje v sobotu v Brumově

NEJČSTENĚJŠÍ